Szálltási költség 1090,-Ft-tól,

INGYENES szállítás 15000,-Ft felett!

Elérhető Kedvezmények!

INFLUENCER VIDEÓK

Blog

Okt 15
2024.10.15 10:02

Nyerj egy Luxus Műköröm Építő Szettet a Wonder Nails-től!

Sziasztok szépségimádók! 🎉 Fantasztikus hírt hoztunk: itt a lehetőség, hogy megnyerd a Wonder Nails exkluzív, teljes műköröm építő szettjét, amit gondosan válogattunk össze a legjobb, prémium minőségű Excellent Pro termékekből! Készen állsz arra, hogy profin elkészíthesd álmaid műkörmeit? Most egy szerencsés nyertes megszerezheti ezt a különleges szettet, amely minden szükséges kelléket tartalmaz, hogy otthonod kényelmében hozz létre szalonminőségű körmöket! 🌟

Részletek
Okt 09
2024.10.09 22:36

Készen állsz a legnagyobb kedvezményekre? A Wonder Nails idei Glamour Napok akciója megérkezett, és olyan leárazásokat kínálunk, amikről eddig álmodni sem mertél! Csak október 10. és 13. között mindent 20%-kal olcsóbban szerezhetsz be – és itt most tényleg mindent értünk! Igen, még az akciós és kiárusításos termékekre is érvényes a kedvezmény!

Részletek
Szept 05
2024.09.05 16:46

Nyerj egy Premium Discovery Szettet a Wonder Nails-szel!

Szereted a prémium minőségű műköröm alapanyagokat? Szeretnéd kipróbálni a legjobb termékeinket? Akkor itt az ideje, hogy beszállj a Wonder Nails legújabb nyereményjátékába, ahol egy nagy értékű Premium Discovery Szettet nyerhetsz! ????

 

Részletek
Aug 30
2024.08.30 12:52
  • Fedezd fel a minőséget
    Prémium géllakkok és körömtermékek, amik új szintre emelik a manikűrödet.
  • Próbáld ki a legjobbat
    A népszerű influencerek is a Wonder Nails termékeit használják – kövesd őket TikTokon!
  • Csatlakozz a közösséghez
    Legyél te is része a csillogó körömtrendeknek! Nézd meg a legújabb videókat a www.wondernails.hu oldalon.

 

Részletek
Aug 06
2024.08.06 14:28

Kedves Műköröm Művészek!

Örömmel jelentjük be új kezdeményezésünket, amelynek célja, hogy megmutathassátok tehetségeteket és kreativitásotokat, miközben extra kedvezményeket nyerhettek webáruházunkban. Büszkék vagyunk a termékeinkre és arra, hogy olyan lenyűgöző körmöket készítetek velük. Most itt az alkalom, hogy másokkal is megosszátok munkáitokat és még többet spóroljatok vásárlásaitok során!

Részletek
Jún 06
2024.06.06 14:47


Varázslatos Körömdíszítés Egyetlen Mozdulattal!

Készítsd el a köröm stílusos megjelenését az Akrilhatású Matricákkal! Ezek az innovatív matricák egyszerűen használhatóak, és lenyűgöző hatást kölcsönöznek a körmeidnek minden alkalomra. Fedezd fel a kreatív lehetőségeket, és válassz a különféle minták közül: virágos, mesefigurás, nonfiguratív, állatos, pillangós, gyümölcsös, csipkés és még számtalan más .

Részletek
Márc 05
2024.03.05 09:38

Kedves Vásárlóink!

Nagy öröm számunkra, hogy a Wonder Nails webáruház kínálatából választottatok! A minőségi műköröm termékek mellett kiemelten fontos számunkra, hogy Vásárlóink elégedetten használják termékeinket hosszú távon. Szeretnénk felhívni figyelmeteket egy olyan részletre, amely kulcsfontosságú a műkörmös lámpáink optimális működéséhez.

Részletek
Febr 01
Wonder Nails 2024.02.01 09:42

 

Ragyogj 2024-ben: A Legújabb Műköröm Trendek

Üdvözlünk az év legstílusosabb időszakában, ahol a kreativitás és az egyediség találkozik a műköröm világában. Az idei évben ismételten lenyűgöző trendek köszöntenek minket. Bemutatjuk a 2024-es műköröm divat legizgalmasabb irányait.

Részletek
Webáruház készítés