Szálltási költség 1090,-Ft-tól,

INGYENES szállítás 15000,-Ft felett!

Elérhető Kedvezmények!

INFLUENCER VIDEÓK

Influencer Videók

Okt 20
2024.10.20 22:14

Földi Rita, a székesfehérvári Körömstylist és szakmai oktató, igazi mestere a szakmájának. Videói nemcsak inspirálóak, hanem kiválóan bemutatják, milyen gyönyörű körmöket lehet alkotni a Wonder Nails termékekkel. Rita precizitása, kreativitása és az oktatás iránti elkötelezettsége példaértékű, és öröm látni, ahogy minden apró részletre odafigyel munkája során. Oktatóként is kiemelkedő, hiszen tudását szívesen osztja meg, legyen szó márkafüggetlen képzéseiről vagy személyes tapasztalatairól. Hálásak vagyunk, hogy termékeinkkel dolgozik.

Részletek
2024.10.20 22:13

Sindelic Alexandra már 7 éve dolgozik a szakmában, és Hajdúszoboszlón alkot csodaszép körmöket közel 20.000 követője nagy örömére. Örömmel tapasztaltuk, hogy milyen jól kihangsúlyozta a Wonder Nails termékek előnyeit, például azt, hogy az akrilgéleink átlátszó verziója valóban teljesen átlátszó, és nem opálos, ami számára különösen fontos volt. Alexandra kreativitása és figyelmessége a részletekre tökéletes összhangban van termékeinkkel, és nagyon örültünk, hogy ennyire szerette őket. Reméljük még sok videót láthatunk tőle.

Részletek
Okt 20
2024.10.20 22:11

DiaNails egy fiatalos, lendületes influencer, aki nagy követőtáborral rendelkezik, és folyamatosan inspirálja közösségét színes és kreatív körömalkotásaival. Nagyon örülünk, hogy ennyire elégedett volt a Wonder Nails termékekkel, hiszen ez még inkább visszaigazolja számunkra azok magas minőségét. Dia vidám, modern stílusa és energikus kisugárzása tökéletesen illik a Wonder Nails márkához, és örömmel látjuk, hogy a termékeinkkel még több szépséget visz a világba.

Részletek
Okt 19
2024.10.19 13:22

Szűcs Viktória, Kisbéren dolgozó kézápoló és műkörömépítő, kiemelkedő tehetség, aki lenyűgöző szorgalommal és kreativitással végzi munkáját. Mindig odafigyel a részletekre, és folyamatosan törekszik arra, hogy vendégeinek a legjobb eredményt nyújtsa. Az általa készített videókban is visszaköszön ez a precizitás, amitől a tartalmai mindig inspirálóak és profik. Több videót is készített már a Wonder Nails termékeinkről, amik tökéletesen bemutatják a zseléink és géllakkjaink sokoldalúságát és minőségét.

Részletek
Okt 20
2024.10.20 15:45

Bata Szilvia kéz- és lábápoló szakember, aki kreativitást és szakértelmet visz minden általa megalkotott dizájnba. Szilvia Wonder Nails termékeket használt számos lenyűgöző körömdizájnjában, bemutatva anyagaink sokoldalúságát és minőségét. A precizitás és a törődés iránti szenvedélye minden megosztott videóban megmutatkozik, és büszkék vagyunk rá, hogy a Wonder Nails család tagja lehet. Gyere és nézd meg, gyönyörű munkáit!

Részletek
Okt 20
2024.10.20 22:06

Aklan-Filákovity Valentina, vagyis Tina Nails, egy közkedvelt influencer a körmös világban, több mint 25.000 követővel, akik rajonganak a kreativitásáért és szakértelméért. Nagy öröm volt látni, mennyire elégedett volt a Wonder Nails termékekkel, amikor élő videójában kipróbálta őket. A lelkesedése igazán visszatükrözi azt a minőséget és könnyű használatot, amit mi is képviselünk. Tina elkötelezettsége a szakmája iránt, és szenvedélye, hogy megossza körmös alkotásait a követőivel.

Részletek
Webáruház készítés