Szálltási költség 1090,-Ft-tól,

INGYENES szállítás 15000,-Ft felett!

Elérhető Kedvezmények!

Mutasd meg tehetségedet és nyerj kedvezményt!

Mutasd meg tehetségedet és nyerj kedvezményt!

Kedves Műköröm Művészek!

Örömmel jelentjük be új kezdeményezésünket, amelynek célja, hogy megmutathassátok tehetségeteket és kreativitásotokat, miközben extra kedvezményeket nyerhettek webáruházunkban. Büszkék vagyunk a termékeinkre és arra, hogy olyan lenyűgöző körmöket készítetek velük. Most itt az alkalom, hogy másokkal is megosszátok munkáitokat és még többet spóroljatok vásárlásaitok során!

2024.08.06 14:28

Hogyan működik?

  1. Készíts fényképeket: Fotózd le a termékeinkkel készült körmeidet. Legyenek ezek francia manikűrök, csillogó zselék vagy művészi dekorációk, minden stílust szívesen látunk!
  2. Oszd meg velünk: Küldd el nekünk a képeket e-mailben vagy töltsd fel közösségi média felületeinkre (Instagram, Facebook) a #MűkörömMesék hashtaggel, és jelölj meg minket. Írd meg melyik termékeinket használtad a készítés során. Ezt követően mi feltöltjük weboldalunkra a termékekhez plusz képnek. Valamint nyitni fogunk egy galériát is, ahol megtekinthetitek a képeket.
  3. Gyűjts kuponokat: Minden beküldött 10 kép után 500 Ft értékű kedvezménykupont adunk ajándékba, amelyet bármely termékünkre felhasználhatsz.

Miért érdemes részt venni?

  • Mutasd meg tehetséged: Ez egy remek lehetőség arra, hogy mások is láthassák, milyen csodás munkát végzel a termékeinkkel.
  • Nyerj kedvezményeket: Az 500 Ft értékű kedvezménykupon minden 10 beküldött kép után csak a kezdet! Minél több képet küldesz, annál több kupont gyűjthetsz.
  • Közösségi élmény: Csatlakozz a műköröm rajongók közösségéhez, inspirálj másokat és meríts te is inspirációt a többiek munkáiból.

Tekintsd meg Galériánkat, ahol már feltöltött képeket megtekintheted.

Katt:Galéria

Tippek a tökéletes képhez

  • Jó megvilágítás: Használj természetes fényt vagy lámpát a tiszta és éles képekhez.
  • Tiszta háttér: Egy egyszerű, semleges háttér segít kiemelni a körmöket.
  • Kreatív beállítások: Ne félj kísérletezni különböző beállításokkal és szögekkel.

Ne habozz, ragadj kamerát és kezdj el fotózni! Várjuk a fantasztikus munkáitokat és reméljük, hogy sok kedvezménykupon talál gazdára. Köszönjük, hogy termékeinket választjátok és hozzájárultok közösségünk építéséhez!

Szeretettel, A Wonder Nails Csapata

Kapcsolat: info@wondernails.hu

Webáruház készítés