Szálltási költség 1090,-Ft-tól,

INGYENES szállítás 15000,-Ft felett!

Elérhető Kedvezmények!

Kérdésed van? Hívj minket! +36308241094

Blog
2024.03.05 09:38

Az Üzletszabályzat és Garanciafeltételeink Részletei: Kérjük, Olvasd El Gondosan!

Az Üzletszabályzat és Garanciafeltételeink Részletei: Kérjük, Olvasd El Gondosan!

Kedves Vásárlóink!

Nagy öröm számunkra, hogy a Wonder Nails webáruház kínálatából választottatok! A minőségi műköröm termékek mellett kiemelten fontos számunkra, hogy Vásárlóink elégedetten használják termékeinket hosszú távon. Szeretnénk felhívni figyelmeteket egy olyan részletre, amely kulcsfontosságú a műkörmös lámpáink optimális működéséhez.

A Tápegység Kiemelt Szerepe:

Minden LED lámpánkhoz tartozik egy specifikus, a készülékhez tervezett tápegység. Ezek a tápegységek pontosan meghatározott előírásoknak felelnek meg, hogy biztosítsák a lámpák stabil és hatékony működését.

Kérjük, Használja a Megfelelő Tápegységet:

Fontos, hogy minden Vásárlónk a hozzá tartozó tápegységet használja a vásárolt lámpájához. Kérjük, olvassd el a használati utasítást, és győződj meg róla, hogy a tápegység megfelel az adott lámpa előírásainak. A helyes tápegység használata nemcsak a hatékony működést biztosítja, de hozzájárul a készülék hosszú élettartamához is.

Garancia Érvényesítése:

Szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a nem megfelelő tápegység használata esetén a garancia érvényessége veszélybe kerülhet. Amennyiben a lámpa nem a hozzá tartozó tápegységgel van használva, az sajnos a garancia elvesztéséhez vezethet.

Tisztelettel Kérjük:

Szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a megfelelő tápegység használata nem csak a garancia megőrzését jelenti, hanem a lámpák optimális és biztonságos működését is. Kérjük, tartsátok be a használati utasításokat, és vegyétek figyelembe a tápegység specifikációit.

Köszönjük megértéseteket és együttműködéseteket! Ha bármilyen kérdésetek van, forduljatok hozzánk bizalommal.

Üdvözlettel,

A Wonder Nails Csapata