Szálltási költség 1090,-Ft-tól,

INGYENES szállítás 15000,-Ft felett!

Elérhető Kedvezmények!

Körömmatricák Varázslatos Világa

Körömmatricák Varázslatos Világa


Varázslatos Körömdíszítés Egyetlen Mozdulattal!

Készítsd el a köröm stílusos megjelenését az Akrilhatású Matricákkal! Ezek az innovatív matricák egyszerűen használhatóak, és lenyűgöző hatást kölcsönöznek a körmeidnek minden alkalomra. Fedezd fel a kreatív lehetőségeket, és válassz a különféle minták közül: virágos, mesefigurás, nonfiguratív, állatos, pillangós, gyümölcsös, csipkés és még számtalan más .

2024.06.06 14:47



Kreativitás határok nélkül
Válassz a számtalan stílusú matrica közül, és teremts lenyűgöző mintákat a körmödön egyetlen mozdulattal! Legyen szó elegáns csipkéről, bájos mesefigurákról, vagy gyönyörű virágokról, mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt.

Állatos matricák
Az állatos matricák különleges bájt és vidámságot kölcsönöznek a körmeidnek. Kutyusok, cicák, és más aranyos állatok díszíthetik a körmeidet, amelyek mindenki figyelmét felkeltik. Tökéletes választás, ha szereted az állatokat, és egy kis játékosságot vinnél a mindennapjaidba.



Csipkés matricák
Az elegáns csipkés minták időtlen szépséget adnak a körmeidnek. Akár egy különleges eseményre, akár a mindennapokra választod, ezek a minták mindig stílusos megjelenést biztosítanak. A finom részletek és a bonyolult minták egyedi eleganciát sugároznak.



Mesefigurás matricák
Vidám és játékos minták, amelyek visszarepítenek a gyerekkorba. Kedvenc mesefiguráid mostantól a körmeiden is megjelenhetnek, hogy mosolyt csaljanak az arcodra. Ideális választás, ha szereted a színes, vidám díszítéseket.



Virágos matricák
Hozd el a tavasz frissességét és a természet szépségét a körmeidre virágos matricáinkkal. A különféle virágminták romantikus és nőies megjelenést kölcsönöznek, legyen szó rózsákról, tulipánokról vagy bármilyen más virágról.



Nonfiguratív matricák
Absztrakt minták, geometriai alakzatok és modern design elemek, amelyek egyedi és trendi megjelenést biztosítanak. Ha szereted a különleges és művészi körömdíszítéseket, ezek a matricák tökéletesek lesznek számodra.



Pillangós matricák
A pillangók finomságot és könnyedséget hoznak a körmeiden. Ezek a gyönyörű szárnyas lények varázslatos hatást keltenek, és bármilyen stílushoz tökéletesen illeszkednek.



Gyümölcsös matricák
Friss, színes gyümölcsminták, amelyek nyári hangulatot és vidámságot kölcsönöznek a körmeidnek. Citromok, eprek, ananászok és más gyümölcsök teszik a körmeidet ellenállhatatlanná.


Egyszerű alkalmazás
Kövesd az egyszerű lépéseket, és varázsold meg a körmödet:

Tisztítsd meg a műköröm vagy a saját köröm felületét.
Vágd ki a matricát az álmodozott minta formájában.
Mártsd vízbe a kivágott matrica hátoldalát, majd várj néhány másodpercet.
Gyengéden távolítsd le a matricát a papírról, és helyezd a kívánt helyre a körömön.
Finoman nyomd a matricát a körömre vagy műkörömre, hogy tökéletesen illeszkedjen.
Szárítsd meg a körömöt, hogy eltávolítsd a nedvességet.
Védd meg a matricát és a művészi munkádat egy réteg zselével vagy lakkzselével.
Profi minőség
Az Akrilhatású Matricák prémium anyagokból készültek, és hosszú távon megőrzik mintájukat és tartósságukat. Tökéletes matricák, lenyűgöző hatással minden alkalomra!

Miért válaszd az Akrilhatású Matricákat?
Gyors és egyszerű használat: Néhány lépésben kész is a lenyűgöző körömdíszítés.
Megfizethető ár: Csak 190 Ft egy ív!
Hosszú távú tartósság: Prémium minőség, ami nem kopik le hamar.
Számtalan minta: Válassz kedvedre a különféle stílusok közül, hogy mindig változatos legyen a körmöd megjelenése.


Ne hagyd ki a körömmatricákat a körömdekoráció készletedből! Válassz a különleges mintákból, és add meg a körmeidnek az egyedi stílust, amit megérdemelnek! Próbáld ki még ma, és tedd még izgalmasabbá a körmöd stílusát!

Ne várj tovább! Látogasd meg weboldalunkat, és fedezd fel a teljes kínálatunkat. Rendelésedet gyorsan és egyszerűen leadhatod, hogy minél előbb gyönyörű körmökkel büszkélkedhess. Katt ide:  Körömmatricák

Kövess minket Facebookon is, hogy ne maradj le a legújabb trendekről és akciókról!

Varázsold el a világot a körmeiddel!

Webáruház készítés