Szálltási költség 1090,-Ft-tól,

INGYENES szállítás 15000,-Ft felett!

Elérhető Kedvezmények!

INFLUENCER VIDEÓK

Nyereményjáték - Komplett Műköröm Építő Szett

Nyereményjáték - Komplett Műköröm Építő Szett

Nyerj egy Luxus Műköröm Építő Szettet a Wonder Nails-től!

Sziasztok szépségimádók! 🎉 Fantasztikus hírt hoztunk: itt a lehetőség, hogy megnyerd a Wonder Nails exkluzív, teljes műköröm építő szettjét, amit gondosan válogattunk össze a legjobb, prémium minőségű Excellent Pro termékekből! Készen állsz arra, hogy profin elkészíthesd álmaid műkörmeit? Most egy szerencsés nyertes megszerezheti ezt a különleges szettet, amely minden szükséges kelléket tartalmaz, hogy otthonod kényelmében hozz létre szalonminőségű körmöket! 🌟

2024.10.15 10:02

 

Mitől olyan különleges ez a szett?

Ez nem csupán egy szett, hanem egy komplett megoldás, ami garantáltan professzionális eredményt biztosít! 💅
Többek között egy 80 Wattos, Dual Led UV/LED lámpát is találsz benne, amely nem kevesebb, mint 42 LED-del van felszerelve, így villámgyorsan köttetheted a zseléket és géllakkokat. Vajon hány perc alatt tudsz lenyűgözően szép körmöket varázsolni vele?

Ez a szett minden lépéshez kínál valami különlegeset:

  • Savmentes Primer Bonder: a tartós tapadásért, hogy körmeid hosszú időn át ragyoghassanak.
  • CLEANER - Professzionális Zsírtalanító és Fixáló Folyadék: segít abban, hogy tiszta alapot biztosíts minden körömhöz.
  • Excellent Pro One Coat Multifunction Base+ Fiber 01: erősebb és tartósabb alapot biztosít.
  • Selyem Csillámporok és Ezüst Kristály Strasszok: csillogás és elegancia a különleges megjelenésért.

Ez a szett még sok mást is tartalmaz, beleértve az Excellent PRO ECO és Premium Csónakreszelőket, egy elegáns Cirkóniával díszített ecsetet, és különféle építő zseléket, amelyek közül az Excellent Pro Builder Gel Economic Clear és az Excellent Pro Builder Gel with Thixotropy Pink Clear kiemelkedik.

Miért ne vágynál egy ilyen szettre?

Ez a prémium minőségű szett nem csak alapanyagokat biztosít, hanem egy lehetőséget is, hogy elérd a legjobb eredményeket. Vajon sikerül-e téged kihúzni a sorsoláson? 👀 Ne hagyd ki ezt a fantasztikus esélyt, hiszen már csak annyit kell tenned, hogy követsz, lájkolsz és kommentelsz! Tudod már, kit jelölnél meg?

Vegyél részt a nyereményjátékunkban, és nyerd meg ezt a luxus szettet, hogy otthonodban is a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozhass! Tedd meg az első lépést a profi körömépítés felé, és ne felejtsd el megosztani a videónkat, hogy még több esélyed legyen! 🎁💖

Webáruház készítés