Szálltási költség 1090,-Ft-tól,

INGYENES szállítás 15000,-Ft felett!

Elérhető Kedvezmények!

Excellent Pro Stone Gel Crystal

Cikkszám: 
2041

Merülj el az EXCELLENT PRO STONE GEL világában, ahol a kreativitás határtalan, és a műkörömépítés új dimenziókat nyit! Ez az egyedülálló építőzselé ötvözi a porcelán és a zselé legjobb tulajdonságait, és valódi varázslatot teremt a műköröm világában...

6 490 Ft
Egységár: 216 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 325 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek

Merülj el az EXCELLENT PRO STONE GEL világában, ahol a kreativitás határtalan, és a műkörömépítés új dimenziókat nyit! Ez az egyedülálló építőzselé ötvözi a porcelán és a zselé legjobb tulajdonságait, és valódi varázslatot teremt a műköröm világában.

Legyen szó természetes köröm erősítéséről vagy hosszabbításáról, körmök alakváltozások korrigálásáról, vagy éppen élek és hibák tökéletes rekonstrukciójáról, az EXCELLENT PRO STONE GEL mindig megbízható társad lesz. Kiválóan alkalmas rövid köröm hosszabbítására sablonon , és minden olyan alkotó folyamathoz, ami a tökéletes köröm megalkotásához szükséges.

A STONE GEL nem csupán egy egyszerű építőzselé - ez egy művészi eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a megálmodott körmeid valósággá váljanak. A csökkentett viszkozitású formula és a könnyű reszelhetőség garantálja, hogy könnyedén formázhass és alakíthass bármilyen stílust és designt, amit csak elképzelsz.

De a legjobb tulajdonsága mégis az, hogy a STONE GEL tartós és ellenálló még a legkeményebb megpróbáltatások során is. Nem fog deformálódni vagy megrepedni, így hosszú ideig élvezheted a gyönyörű körmeidet.

Szóval merülj el az STONE GEL világában, és fedezd fel a műkörömépítés új lehetőségeit és csodáit!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Excellent Pro Stone Gel Crystal
Excellent Pro Stone Gel Crystal
6 490 Ft
Webáruház készítés