Szálltási költség 1090,-Ft-tól,

INGYENES szállítás 15000,-Ft felett!

Elérhető Kedvezmények!

Kérdésed van? Hívj minket! +36308241094

Műköröm Zselék

Üdvözöllek az Excellent Pro Építő Zselék világában, ahol a kivételes minőség és az innováció találkozik, hogy tökéletesen támogasson téged minden műkörömépítési kihívásban.

Fedezd fel lenyűgöző választékunkat, mely magában foglalja az összes Excellent Pro építő zselét. Legyen szó a különleges Tixotróp zselékről, a könnyedén formázható Gelatix termékekről, az Economic zselék egyszerű kezelhetőségéről, a Pearly zselék gyöngyhatásáról vagy éppen a Star zselék ragyogásáról, nálunk minden megtalálható, amire egy profi műkörömépítőnek szüksége lehet.

Az Excellent Pro zseléivel garantáltan csodálatos műveket alkothatsz, legyen az egy egyszerű elegáns design vagy éppen egy lenyűgöző, extravagáns alkotás. Bízd rá magad az Excellent Pro minőségére, és hozd ki a legtöbbet a kreativitásodból a legjobb alapanyagok segítségével!

Műköröm építés során zselés technikához használható építő uv / led zselék professzionális felhasználásra. Termékeink kiváló minőségűek, sárgulásmentesek, nem égetnek. Továbbá zseléinket a könnyen kezelhetőség jellemzi. Az itt található termékek származási helye EU, vagy USA.