Szálltási költség 1090,-Ft-tól,

INGYENES szállítás 15000,-Ft felett!

Elérhető Kedvezmények!

Luxus Minőség

Excellent Pro One Coat Multifiction Grafen Base

Cikkszám: 
2436

EXCELLENT PRO ONE COAT MULTIFUNKCIÓS Alap - egy önterülő, átlátszó, multifunkcionális alap, ami nemcsak gél lakkhoz, zseléhez, polygélhez és porcelánhoz használható, hanem valódi művészeti eszközként is szolgál a körmök tökéletes formázásához és meghosszabbításához. Az alapban található monomerek tökéletesen kitöltik a körömlemez minden apró egyenetlenségét, és összekapcsolódnak egymással a polimerizációs folyamat során, erősítve és stabilizálva ezzel a körmöt...

7 900 Ft
Egységár: 263 Ft/gr
A vásárlás után járó pontok: 395 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek

EXCELLENT PRO ONE COAT MULTIFUNKCIÓS Alap - egy önterülő, átlátszó, multifunkcionális alap, ami nemcsak gél lakkhoz, zseléhez, polygélhez és porcelánhoz használható, hanem valódi művészeti eszközként is szolgál a körmök tökéletes formázásához és meghosszabbításához. Az alapban található monomerek tökéletesen kitöltik a körömlemez minden apró egyenetlenségét, és összekapcsolódnak egymással a polimerizációs folyamat során, erősítve és stabilizálva ezzel a körmöt.

Az egyedülálló összetételű alap nemcsak hosszan tartó, tökéletes megjelenést biztosít, hanem rendkívül ellenálló is. Nem repedezik, nem törik, és nem válik le pelyhekben a körömlemezről, még a legnagyobb igénybevétel mellett sem. Ellenáll a nedvességnek, a mechanikai sérüléseknek és a hőmérséklet változásoknak, így biztosítva a maximális tartósságot és ellenálló képességet.

Luxus Minőség: A ONE COAT BASE MULTIFUNCTION segítségével könnyedén formázhatod és meghosszabbíthatod a köröm hosszát, valamint tökéletes c-ívet alakíthatsz ki. Nemcsak az EXCELLENT PRO termékcsaládból származó zselék erősítő alapjaként kiváló, hanem bármely más anyaggal is kompatibilis, így garantálva a legmagasabb szintű professzionalizmust és minőséget.

 

Szabadalmaztatott Összetétel: A Tmpta, benzophenone Mentes formula garancia a biztonságos és egészséges körömépítéshez.

Mennyiség: 30g-os kiszerelésben, hogy mindig legyen elég a kreatív munkához.

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Excellent Pro One Coat Multifiction Grafen Base
Excellent Pro One Coat Multifiction Grafen Base
7 900 Ft
Webáruház készítés