Szálltási költség 1090,-Ft-tól,

INGYENES szállítás 15000,-Ft felett!

Elérhető Kedvezmények!

Gránát 10.

Cikkszám: 
885
Mennyiség:20db
190 Ft
Egységár: 190 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
Díszítsd igazi különlegességgel körmeidet!

Mint látható a képen is, sokféle méretet tartalmaz. Igyekezni fogunk mindenképp a legkisebb méreteket összeválogatni, amelyeket körömbe lehet építeni. Egy-egy db 5mm-nél nem lesz nagyobb(persze, ha valaki külön ezt szeretné lehetséges, de azt jelezni kell).

Gránát állatöv jegye: Kos, Skorpió

Név származása: A gránát nevét a latin "granum" = gabonaszem szóból kapta, mert kristályainak alakja rendszerint kerek, legömbölyített formájú. Ismertető A gránát különböző színű, ugyanolyan kristályalakú, hasonló tulajdonságú kristályok közös neve. Kristályformája rombdodekaéder és deltoid-24-es. Nagyon népszerű drágakő. A színskálája változatos, ezért könnyen alkalmazkodik az éppen aktuális divathoz. A népnyelv gránáton a karbunkulusokat, az almandint, és a piropot érti. Ezeknél azonban több képviselője van a gránátok csoportjának. Ide tartozik az andradit, demantoid, topazolit, grosszulár, hesszonit, tsavorite, melanit, rodolit, spesszartin, uvarovit. A különböző gránátfajtákat egymástól legbiztosabban kémiai elemzéssel tudjuk megkülönböztetni.

Régi legenda: A gránátot védő talizmánnak használják évszázadok óta. Gyakran díszítették vele a harcosok pajzsát, kard markolatát, hogy megvédje őket a csatákban. A romantikus szerelem és a szenvedély kövének tartották, az intim kapcsolatra és a szexualitásra gyakorolt kiegyensúlyozó hatása miatt.

Testi hatás: Erősíti az immunrendszert, Regeneráló hatású, Vérkeringést helyreállító hatású Lelki hatás: Bátorságot és reményt ad reménytelennek tűnő helyzetekben, Depressziót csökkenti, Energetizáló hatású, Fokozza a nemi vágyat, Kiegyensúlyozza a szexualitást, Növeli a vitalitást, Pozitív gondolatokat elősegíti
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Gránát 10.
Gránát 10.
190 Ft
Webáruház készítés